EL9NOU.CAT fa ús de 'cookies' per facilitar la vostra navegació. Si seguiu navegant entendrem que ho accepteu    més informació    ACCEPTO

ESPAI OBERT

La JNC, al Matagalls amb Homc

La JNC, al Matagalls amb Homc..
última actualització: 09-07-2013 (12:46)

L’excursió, diumenge passat, la van convocar les seccions locals d’Osona-Lluçanès i Vallès Oriental. A banda del conseller de la Presidència, també hi va participar la presisenta de la JNC, Marta Pascal.

Nota de premsa de la JNC d'Osona-Lluçanès

"A l'esdeveniment, organitzat pels col·lectius comarcals de la Selva Interior, Osona-Lluçanès i Vallès Oriental, hi han sigut el conseller de la Presidència, Francesc Homs, i la presidenta de la Joventut Nacionalista de Catalunya, Marta Pascal.


D'hora al matí, un grup d'uns quaranta militants de la Joventut Nacionalista de Catalunya ens hem trobat al Collformic, a cavall de les comarques d'Osona i del Vallès Oriental, per iniciar una excursió fins al cim del Matagalls, en ple Montseny.

Ha estat un ascens sobretot de caire lúdic, però amb la idea en ment de com de metafòrica és aquesta acció vist el moment polític que vivim.

Així és com ho ha explicat la nostra presidenta, la Marta Pascal, un cop a dalt. Ha fet èmfasi en la idea que passem una època que requereix esforç i compromís. Perquè sense aquests valors no es pot arribar a un cim.

O a una meta com és la independència del nostre país. I aquest ascens nacional ja ha començat. I això és el que ha destacat el conseller Francesc Homs, que també ha volgut participar a aquest acte lúdic però de compromís.

Homs ha insistit que el camí cap a l'estat propi ha començat i que no hi ha opció de girar cua. Que el procés requereix fermesa i que ens hem d'assegurar que arribem al final i en bones condicions.

En definitiva, la pujada d'aquest diumenge ha sigut un acte de germanor però també amb aquesta altra vessant de compromís, esforç i fermesa per aconseguir aquest objectiu que ens hem marcat i pel qual cal que seguim treballant de totes totes, perquè cada cop el tenim més a prop."



ofertes el club

el9fmel9fm
el9fm



PUBLICITAT
   
 
   
 
   

el9alacarta
Taradell
Des del campanar
19-04-2016
Màrius Serra, Montse Armengou, Andreu Mas i Jofre Montoto
7 dies
15-04-2016
Capítol 113
La 7mana Catalunya Central
15-04-2016
 [+] programes

fotogaleria








dvd

senseboira
Amb la col.laboració de:
generalitat
PREMSA D´OSONA, SACTLtarifessubscripcionspublicacions oficialscontacteu-nosavís legal